ΑΜΑΡΙΩΤΕΣ
   
Αμαριώτες. "Η δύναμη είναι στην ενότητα"
του Αυγουστίνου Βενιζέλου


Την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009 προκηρύσσονται έκτακτες εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για το Σύλλογο Αμαριωτών, ύστερα από τη διάλυση του προηγούμενου.

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009
Του Αυγουστίνου Βενιζέλου

Γενική Συνέλευση - Αρχαιρεσίες
Καλούνται  τα μέλη του Συλλόγου Αμαριωτών Ρεθύμνου σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009 και ώρα  19.00
στην αίθουσα "Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου"
μετά από απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 29ης Μαϊου 2009.
Τα θέματα της Γ.Σ  είναι τα εξής:
-Εκλογή τριμελούς προεδρείου 
-Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.
-Έγκριση πεπραγμένων
-Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ
Παρακαλούμε τους συνεπαρχιώτες μας που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως νέα μέλη του Δ.Σ να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους μέχρι και 2 μέρες πριν την εκλογική διαδικασία δηλαδή έως τη Δευτέρα 15/6/09.
Υποψηφιότητες στα τηλ. 6972020747 και 6945318718.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές εβδομάδες όταν ο Σύλλογος Αμαριωτών έστειλε ένα Δελτίο Τύπου όπου ανακοίνωνε την παραίτηση 5 μελών για λόγους κυρίως ευθιξίας ενώ άφηναν μομφές κατά του προέδρου κ. Κώστα Σαββάκη.
Ήταν οι κ.κ. Μ. Κιμιωνής, Αικατ. Σταυρακάκη, Γ. Νικολιδάκης , Π.Αγγελιδάκης και Ε. Ξέκαλου.
Ακολούθως ο πρόεδρος, ο οποίος σημειωτέων και προς τιμήν του, έδωσε πλήρη δημοσιότητα στο θέμα, συγκάλεσε έκτακτη Γενική Συνέλευση για να αντιμετωπισθεί το ζήτημα και η οποία έλαβε χώρα στο "Σπίτι του Πολιτισμού".
Στη συγκέντρωση εκλήθη και η εφημερίδα μας ίσως και λόγω του γεγονότος ότι ο διευθυντής ειδήσεων και εκδότης είναι από την επαρχία Αμαρίου.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ξεχώρισε αρχικά η σαθρή προσέλευση εμφανές δείγμα της προφανούς απαξίωσης των υπολοίπων μελών για τη σπίλωση του προέδρου.
Στη πορεία αυτό που εμείς αντιμετωπίσαμε ήταν ένα "λαϊκό δικαστήριο" για το οποίο ουδείς εκ των παρευρισκομένων ήταν ενήμερος εκ προοιμίου ότι θα γινόταν.
Είδαμε τους ανωτέρω παραιτηθέντες να εξαπολύουν βολές κατά του προέδρου κ. Κώστα Σαββάκη  και κατηγορίες πάνω σε θέματα που όμως δεν αποσαφηνίστηκαν στη πλειοψηφία τους.
Σε κάποια στιγμή ο Αμαριώτης εκδότης κ. Βασίλης Κασιμάτης πήρε το λόγο και είπε τα εξής:
"Συμμετέχω λόγω της δημοσιογραφικής ιδιότητάς μου εδώ και χρόνια σχεδόν κάθε εβδομάδα σε κάποιο διοικητικό συμβούλιο κάποιου Δήμου ή Νομαρχίας ή εταιρίας, ή συνεταιρισμού, ή συλλόγου, κλπ.
Ουδέποτε οι πολίτες ενός δήμου, ή οι εταίροι μιας εταιρίας, ή τα μέλη ενός συλλόγου συμμετέχουν στα ενδοοικογενειακά ενός Δ.Σ. απλούστατα γιατί δεν δύναται να γνωρίζουν τα "έσω" με κάθε λεπτομέρεια. Όταν τα μέλη ενός Δ.Σ. έχουν εσωτερικά προβλήματα, προσπαθούν να τα λύσουν. Αν δεν τα καταφέρουν απλά διαλύουν το συμβούλιο και συγκαλούν έκτακτες εκλογές για την ανάδειξη νέου. Ετσι απλά!!
Θεωρώ ότι η σημερινή "λαϊκή δίκη" που γίνεται εις βάρος του κ. Σαββάκη είναι κατ?ελάχιστον ατυχής?."  και ακολούθως αποχώρησε από την αίθουσα.

Ο κ. Κασιμάτης σε κατ ιδίαν συνάντηση που είχε εκτός της αίθουσας με κάποια μέλη συμπλήρωσε τα εξής:
"Από την άλλη πλευρά έχω να καταθέσω ότι λόγω και πάλι της επαγγελματικής μου ιδιότητάς αλλά και της καταγωγής μου, συμμετέχω σχεδόν στη συντριπτική πλειοψηφία των εκδηλώσεων που αφορούν την επαρχία Αμαρίου.
Πάντοτε συναντώ ανελλιπώς σε αυτές μόνο το πρόεδρο κ. Κ.Σαββάκη το οποίον δεν γνώριζα ενωρίτερα, ενώ ουδέποτε συνάντησα τα άλλα μέλη του Δ.Σ τα οποία όμως καθίζουν σήμερα σε κάποιο άτυπο "εδώλιο" το πρόεδρο.

Λέω λοιπόν ότι καλό θα ήταν να αγκαλιάσουν τα προβλήματα της επαρχίας αν πραγματικά κόπτονται για αυτήν και προτείνω να αφήσουμε τα μίση και τα πάθη στο όνομα του ποιος είναι καλύτερος ή αποδοτικότερος. Σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος κ. Σαββάκης χαίρει της γενικής εκτίμησης των Αμαριωτών και προτείνω να προκυρηχθούν εκλογές όπου θα παρακαλούσα το φίλτατο κ. Σαββάκη παρότι έχει εκφράσει αντίθετη άποψη, να μετέχει και πάλι στη ψηφοδέλτιο επειδή έχει ήδη προσφέρει πάρα πολλά και έχει ακόμα περισσότερα να δώσει."

Αναμένονται οι Αμαριώτες να δώσουν το παρών στις εκλογές της Τετάρτης.

 

Προηγούμενη σελίδα  Αρχή σελίδας

 
Κυριακή, 25. Αυγούστου 2019
 


Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία. Rethymno Website design web page rethimno webpage hosting crete graphics design build website hosting server audio video radio streaming servers crete rethymno

GOODnet.gr- Η πύλη του Ρεθύμνου στο ίντερνετ. Νέα, ειδήσεις, ενημέρωση επικαιρότητα. Ρέθυμνο, Χανιά, Ηρακλειο, Αγιος Νικόλαος Κρήτη. Οδηγός Αγοράς κατάλογος επιχειρήσεων νομού Ρεθύμνου Κρήτης. Φόρουμ συζητήσεων ανταλλαγής απόψεων για το Ρέθυμνο όλη την Κρήτη. Νέα, ειδήσεις, ενημέρωση επικαιρότητα. Ρέθυμνο, Χανιά, φωτογραφίες Ηρακλειο, Αγιος Νικόλαος Κρήτη. Οδηγός Αγοράς κατάλογος επιχειρήσεων νομού Ρεθύμνου Κρήτης. Φόρουμ συζητήσεων ανταλλαγής απόψεων για το Ρέθυμνο όλη την Κρήτη.

 
© 2010 Σύλλογος Αμαριωτών Ρεθύμνου | e-mail: info@amariotes.gr
Διεύθυνση Αλληλογραφίας: ΤΘ 273 ΤΚ 74100 Ρεθυμνο

Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία. Rethymno Website design web page rethimno webpage hosting crete graphics design build website hosting server audio video radio streaming servers crete rethymno
powered by HOTSoft.gr
ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες