ΑΜΑΡΙΩΤΕΣ
   
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΑΡΙΩΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ


Για την μεγάλη επιτυχία του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στις 10-8-2008 στο Αποδούλου Αμαρίου ευχαριστούμε κατ' αρχήν τους εισηγητές : Αρχοντάκη Δημήτρη, Μαμαγκάκη Ευάγγελο, Νουκάκη Αντώνη, Βουλγαρέλη Αντώνη, Ξανθό Γεώργιο, Παπακωνσταντή  Γεώργιο, Στεφανάκη Αλέξανδρο και ελπίζουμε στην περαιτέρω συνεργασία για την επίτευξη των στόχων του ψηφίσματος που ακολουθεί. Επίσης τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και όλους τους Αμαριώτες και μη, που παρακολούθησαν το συνέδριο.

Την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση για την κάλυψη των εξόδων του τεχνικού μέρους του θεάτρου, του γραφίστα (για τα έντυπα προγράμματα, αφίσες, μπλοκ σημειώσεων και πανό) και τα έξοδα του πανό. (1500 Ε περίπου)
Τον Δήμο Κουρητών για την ηχητική κάλυψη του συνεδρίου και την προσφορά όλων των εδεσμάτων του μπουφέ. Ευχαριστούμε προσωπικά τον Δήμαρχο Κουρητών κ. Σημαντήρα  Στέφανο για την υπομονή και την ανοχή που έδειξε στις συνεχόμενες συναντήσεις που είχαμε.
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αποδούλου  για την άψογη φιλοξενία τους και την προσφορά των δώρων στους ομιλητές (ένα μπουκάλι κρασί και ένα βιβλίο για το ΑΠΟΔΟΥΛΟΥ) όπως επίσης και όλους τους πολιτιστικούς Συλλόγους του Αμαρίου για την προώθηση, αφισοκόλληση  και ενημέρωση των κατοίκων για το συνέδριο.
Την ΑΜΑΡΙ Α.Ε  για την προσφορά  1000 Ε, και την ΑΝΕΑ Α.Ε  για την προσφορά της σε κάθε ομιλητή από ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα και βότανα του τόπου μας, επίσης για τα προϊόντα της στο μπουφέ καθώς και για  το συμβολικό δώρο σε κάθε σύνεδρο.

Τον Δημήτρη Αρχοντάκη για την προσφορά 100 βιβλίων του "Το Ρέθυμνο του μέλλοντος" που μοιράστηκαν στους συνέδρους.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς επικοινωνίας: εφημερίδα ΡΕΘΕΜΝΟΣ για τις 600 αφίσες,   εφημερίδα ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ για τις  600  προσκλήσεις- προγράμματα, εφημερίδα ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ  ΝΕΑ για τα 300 μπλοκ σημειώσεων, την εταιρία hot soft.gr για το ξαναστήσιμο της ιστοσελίδας amariotes.gr και την καταγραφή του συνεδρίου, την εταιρία Good net.gr  που για ένα μήνα πρόβαλε μέσα από την σελίδα της το Συνέδριο μας. Ευχαριστούμε τον τοπικό τύπο για τις δωρεάν καταχωρήσεις όλων των ανακοινώσεων προσκλήσεων και άρθρων που αφορούσαν το συνέδριο. Επίσης  τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα τηλεοπτικά κανάλια κρητικής εμβέλειας.
Τον Βολανάκη Ιωάννη για την ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους του Αποδούλου.
Τέλος ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άδελε - Αγ. Παρασκευής που αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να παρουσιάσει την θεατρική παράσταση "ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΩΝ" της Εύας Λαδιά και όλους τους συντελεστές του θεάτρου, καθώς και τον Δήμο Αρκαδίου για την δωρεάν διάθεση του λεωφορείου του Δήμου του  για την μεταφορά της θετρικής ομάδας από το Άδελε στο Αποδούλου και αντιστρόφως.

Ρέθυμνο 20 -8- 2008

Για το Δ.Σ του Συλλόγου Αμαριωτών Ρεθύμνου 
                                                                      Ο Πρόεδρος

Κων/νος   Ι.  Σαββάκης

Προηγούμενη σελίδα  Αρχή σελίδας

 
Κυριακή, 18. Αυγούστου 2019
 


Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία. Rethymno Website design web page rethimno webpage hosting crete graphics design build website hosting server audio video radio streaming servers crete rethymno

GOODnet.gr- Η πύλη του Ρεθύμνου στο ίντερνετ. Νέα, ειδήσεις, ενημέρωση επικαιρότητα. Ρέθυμνο, Χανιά, Ηρακλειο, Αγιος Νικόλαος Κρήτη. Οδηγός Αγοράς κατάλογος επιχειρήσεων νομού Ρεθύμνου Κρήτης. Φόρουμ συζητήσεων ανταλλαγής απόψεων για το Ρέθυμνο όλη την Κρήτη. Νέα, ειδήσεις, ενημέρωση επικαιρότητα. Ρέθυμνο, Χανιά, φωτογραφίες Ηρακλειο, Αγιος Νικόλαος Κρήτη. Οδηγός Αγοράς κατάλογος επιχειρήσεων νομού Ρεθύμνου Κρήτης. Φόρουμ συζητήσεων ανταλλαγής απόψεων για το Ρέθυμνο όλη την Κρήτη.

 
© 2010 Σύλλογος Αμαριωτών Ρεθύμνου | e-mail: info@amariotes.gr
Διεύθυνση Αλληλογραφίας: ΤΘ 273 ΤΚ 74100 Ρεθυμνο

Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία. Rethymno Website design web page rethimno webpage hosting crete graphics design build website hosting server audio video radio streaming servers crete rethymno
powered by HOTSoft.gr
ίντερνετ, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες